Kamerarem Rotaball Pro

Sun-Sniper Kamerarem Rotaball Pro

Artikelnummer: 1027832
1 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Axelrem i "Sling"-stil

Med axelremmen Rotaball Pro är du alltid beredd att fotografera samtidigt som kameran eneklt bärs vid höften när den inte används. Remmen har även inbyggd vajer som skyddar mot stöld.

Fördelar:

  • Passar både på höger och vänster sida
  • Stöldskyddad
  • Klarar upp till 5kg utrustning
  • Snabb åtkomst till kameran

Rotaball Pro låter dig bära med kameran på alla äventyr och ger dig snabb åtkomst till den så du inte missar något fototillfälle. Strax under axelvadderingen sitter ett spänne som låser fast remmen så den hålls på plats även vid lite kraftiga rörelser. Kameraspännet skruvas fast i kameran och löper sedan fritt på axelremmen, detta gör att du snabbt kan ta upp kameran och ta en bild. Bandet och axelvadderingen går att vända på för att kunna användas på både höger och vänster sida och blir remmen för klumpig eller om den skall användas tillsammans med en ryggsäck så kan hela axelvaderingen helt tas bort. Remmen är också utrustad med chock-absorberande gummidel för att du bekvämt ska kunna bära utrustning upp till 5kg.

Unikt för Sun-Sniper remmar är en vajer som går genom hela remmen. Detta tillsammans med att remmen skruvras fast i kameran ger ett väldigt bra skydd mot stöld där kameraremmen klipps eller skärs av.

 

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.