Kamerarem Rotaball The One

Sun-Sniper Kamerarem Rotaball The One

Artikelnummer: 1027879
795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kamerarem i "Sling"-stil. Kameran hänger på höften när remmen säkert och bekvämt går diagonalt över överkroppen. På detta viset minimeras risken att remmen glider av axeln.
Bekväm axelvaddering och Chock-absorberande gummi gör det behagligt även med tyngre utrustning. Axelvadderingen går att ta bort vid tillexempel anvädning av ryggsäck eller när den blir för klumpig.

Unikt för Sun-Sniper remmar är vajern som går igenom hela remmen. Detta tillsammans med att remmen skruvras fast i kameran ger ett väldigt bra skydd mot stöld.
Utrustad med chock-absorberande gummidel för att bekvämt kunna bära utrustning upp till 5kg.

Fördelar:

  • Passar både på höger och vänster sida
  • Stöldskyddad
  • Klarar upp till 5kg utrustning
  • Snabb åtkomst till kameran

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.