Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kamerarem Rotaball Traveler

Sun-Sniper Kamerarem Rotaball Traveler

Artikelnummer: 1027877
995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kamerarem i "Sling"-stil. Kameran hänger på höften när remmen säkert och bekvämt går diagonalt över överkroppen. På detta viset minimeras risken att remmen glider av axeln.
Bandet under armen gör att remmen hålls på plats även vid lite kraftigare rörelser. Bandet och axelvadderingen går att vända på för att kunna användas på både höger och vänster sida. Blir remmen för klumpig eller om den skall användas tillsammans med en ryggsäck så kan hela axelvaderingen tas bort.

Unikt för Sun-Sniper remmar är vajern som går igenom hela remmen. Detta tillsammans med att remmen skruvras fast i kameran ger ett väldigt bra skydd mot stöld.

Fördelar:

  • Passar både på höger och vänster sida
  • Stöldskyddad
  • Klarar upp till 5kg utrustning
  • Snabb åtkomst till kameran

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.