Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The "BPS" Back-Pack-Strap Steel & Bear

Sun-Sniper The "BPS" Back-Pack-Strap Steel & Bear

Artikelnummer: 1010582
495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
The "BPS" Back-Pack-Strap Steel & Bear
När du har en ryggsäck så behöver du ingen kamerarem - Sun-Snipers Backpack Strap kan fästas i nästan vilken ryggsäck som helst och kamerans vikt fördelas jämt på axlarna tack vare ryggsäckens axelremmar. Kameran hänger alltid i perfekt position, redo att användas.

- Förvandlar din ryggsäck till en komfortabel kamerarem.
- Kompatibel med de flesta ryggsäckar.
- Dra nytta av alla viktiga Sun-Sniper-funktioner.
- Njut av komforten från stötdämparen.
- Alltid snabb åtkomst till kameran.


Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.