Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Swatter Pro super saver starter kit

Sunbounce Swatter Pro super saver starter kit

Artikelnummer: 1023457
7 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Eliminera hårda skuggor på upp till tre personer samtidigt med hjälp av Sunbounce Swatter Pro super saver starter kit. Diffusorn mjukar upp och minskar ljuset med ca -2/3 bländarsteg vilket ger en balanserad kontrast i ljus, skuggor och högdagrar även i starkt direkt solljus. Du får ett jämnt resultat och kontroll över ljuset vilket ger ett riktigt bra bildresultat.

Ramen är byggd av aluminium, är både lätt och stabil och kan fällas ihop på bara några sekunder. Det finns även en utdragbar stav för skuggning vid behov.

Levereras med:

  • Duk
  • Ram
  • Grip-head
  • Bomarm
  • Turning-clips
  • Väska

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.