Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axelrem till EL / SLC

Swarovski Axelrem till EL / SLC

Artikelnummer: 320080
519 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Justerbar bärrem till din Swarovski-kikare

Remmen kan snabbt justeras till valfri längd. Ett kort band kan vara bra att ha vid promenader medan ett längre band ger komfort och rörlighet när du vilar. Remmen kan dessutom bäras diagonalt över ena axeln i situationer när det behövs eller önskas.

Passar till alla EL och EL Range-kikare utan FieldPro-paket samt SLC-kikare.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.