Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DCB II svängadapter för ATX/STX

Swarovski DCB II svängadapter för ATX/STX

Artikelnummer: 322817
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kameraadapter till kikare

Med en DCB II-adapter från Swarovski, som gör det möjligt att montera en kompaktkamera eller en kompakt systemkamera på din kikare. Adaptern låter dig dessutom fälla upp kameran efter att du ställt in den, för att sedan fälla ner den när du vill fota. På så sätt behöver du inte titta genom kameran hela tiden, utan endast när du vill fota. Fungerar så länge den optiska zoomen inte överstiger 4x, och med objektiv med en brännvidd motsvarande 30-600 mm.

Passar följande kikare från Swarovski:

  • ATX
  • STX
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.