Kikare CL 10x25 Pocket grön

Swarovski Kikare CL 10x25 Pocket grön

Artikelnummer: 1006807
  • Väldigt kompakt och lätt kikare
  • Högpresterande optik
  • Perfekt för vandring

Välj förstoring

7 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kikare CL 10x25 Pocket grön
Putsduk Photo Microklear Cloth
3 in 1 cleaning kit
7 378 SEK
Kikare CL 10x25 Pocket grön
Rengöringskit Cleaning Kit White
Putsduk mikrofiber large
7 668 SEK

CL Pocket - världen i din ficka

Swarovski CL Pocket serien är en optiskt och högpresterande pocketkikare, som tack vare ett system med 16-linser som ger ett brett synfält med ljusa och kontrastrika bilder. Passar utmärkt för dig som bär glasögon, då ögonmusslorna är individuellt anpassningsbara. Den kompakta designen gör att den lätt får plats i din väska, jacka eller ryggsäck, så att du alltid har den nära till hands. Den ringa storleken och vikten gör den utmärkt på vandringar och andra tillfällen då vikten är avgörande.

Fördelar:

  • Liten och hopfällbar
  • Brett synfält
  • Slitstark och vattentät
  • Individuellt anpassningsbara ögonmusslor

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.