Kikare CL 10x25 Pocket svart

Swarovski Kikare CL 10x25 Pocket svart

Artikelnummer: 1018391
  • Väldigt kompakt och lätt kikare
  • Högpresterande optik
  • Perfekt för vandring

Välj förstoring

7 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

CL Pocket - världen i din ficka

Swarovski CL Pocket serien är en optiskt och högpresterande pocketkikare, som tack vare ett system med 16-linser som ger ett brett synfält med ljusa och kontrastrika bilder. Passar utmärkt för dig som bär glasögon, då ögonmusslorna är individuellt anpassningsbara. Den kompakta designen gör att den lätt får plats i din väska, jacka eller ryggsäck, så att du alltid har den nära till hands. Den ringa storleken och vikten gör den utmärkt på vandringar och andra tillfällen då vikten är avgörande.

Fördelar:

  • Liten och hopfällbar
  • Brett synfält
  • Slitstark och vattentät
  • Individuellt anpassningsbara ögonmusslor
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.