Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare SLC 10x42 WB

Swarovski Kikare SLC 10x42 WB

Artikelnummer: 1011959
  • Kraftig kikare med hög ljusstyrka

Välj förstoring

17 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kikare SLC 15x56 WB
Putsduk mikrofiber large
Rengöringskit 4 i 1 Clean kit gul
21 859 SEK
Kikare SLC 15x56 WB
3 in 1 cleaning kit
Comfort rem BSP Bino Suspender Pro till EL Range /
22 228 SEK

Robust nattkikare med brett och kontrastrikt synfält

Swarovski SLC WB är en kraftfull kikare med hög ljustransmission och med optik som optimerats för mörkeranvändande. Man har eftersträvat en användarvänlighet och enkelhet som sätter bertraktandet i fokus, med kontrastrik och levande återgivning. En perfekt kikare för dig som vill betrakta naturen under den senare delen av dygnet, med allt vad det har att erbjuda. Den greppvänliga designen och det klassiska optiska systemet har testats och förfinats över flera generationer. Det robusta höljet och förbättrade greppet förhindrar att du blir trött i armarna och missar något.

Egenskaper

  • Hög ljustransmission
  • Optimerad för mörkerseende
  • Knivskarp skärpa över hela synfältet
  • Kontrastrik återgivning@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.