Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare SLC 8x56 WB

Swarovski Kikare SLC 8x56 WB

Artikelnummer: 1008617

Swarovski SLC 8x56 WB är en kraftfull kikare med hög ljustransmission, med optik som optimerats för mörkeranvändande.

17 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Robust nattkikare med brett och kontrastrikt synfält

Swarovski SLC 8x56 WB är en kraftfull kikare med hög ljustransmission, med optik som optimerats för mörkeranvändande. Man har eftersträvat en användarvänlighet och enkelhet som sätter bertraktandet i fokus, med kontrastrik och levande återgivning. En perfekt kikare för dig som vill betrakta naturen under den senare delen av dygnet, med allt vad det har att erbjuda. Den greppvänliga designen, och klassiska optiska systemet, har testats och förfinats över flera generationer. Det robusta höljet och förbättrade greppet förhindrar att du blir trött i armarna och missar något. Ett synfält på 133 och en kort närgräns (nästan 4 meter) gör den redo att möta de flesta utmaningar du kan tänkas stöta på.

Egenskaper

  • Hög ljustransmission
  • Optimerad för mörkerseende
  • Knivskarp skärpa över hela synfältet
  • Kontrastrik återgivning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.