Swarovski Okular 25-50x W  ATS/STS/ATM/STM

Swarovski Okular 25-50x W ATS/STS/ATM/STM

Okular 25-50x till Swarovski ATS/STS/ATM/STM

Artikelnummer: 320097
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Vattentät
  • Asfärisk lins för optisk kvalitet från kant till kant
  • Brett synfält
6 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Vidvinkelzoom med stort synfält

Detta steglösa zoomokular från Swarovski erbjuder vidvinkelsynfält och en förstoringsgrad på 25-50x, och passar dig med bra ljus som är ute efter ett brett synfält. Okularet passar tubkikare från Swarovski i serierna ATS/ATM/STS/STM. Ögonmusslorna är av skruvtyp och innefattar ett skydd i gummi.

Passar till

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.