Okularmodul STX

Swarovski Okularmodul STX

Artikelnummer: 322807
  • STX: Rakt okuklar
  • ATX: Vinklat okuklar
  • BTX: Dubbelokular

Välj variant

21 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Okular till ATX/STX/BTX serien

Oklukar som passar till 65mm, 85mm och 95mm ATX/STX/BTX objektivmodul.

ATX - Angural

Detta vinklade okular passar utmärkt till långa skådningar då det ger en bra ergonomi med vinkeln.

STX - Straight

Detta raka okular passar bra när du vill följa motiv och är det främsta valet vid digiscoping, då hanteringen påminner om ett kameraobjektiv.

BTX - Binoculars

Detta unika okular gör det möjligt att använda båda ögonen, precis som en handkikare. Ett stöd för pannan gör detta utmärkt för långa sittningar och avslappnad skådning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.