Tubkikare ATS 80 HD exkl okular

Swarovski Tubkikare ATS 80 HD exkl okular

Artikelnummer: 322812
  • Swarovski HD-optik
  • Slitstarkt chassi i aluminium
  • Vattentät ner till 4 meter
  • Arbetstemperatur från -25°C till +55°C
  • Integrerad stativfot
  • Linser med ytbehandling mot vatten, olja och partiklar
21 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Swarovskis tubkikare i ATS-serien är utrustade med ljusstark flouridhaltig HD-optik med hög skärpa, naturtrogen färgåtergivning och minimal kromatisk aberration. Chassit är vattentätt ner till fyra meter tack vare gasfyllningen, och konstruktionen i aluminium möjliggör en slitstark kikare till ett bra pris, som med integrerad tubfot går att montera på ett stort urval stativ. Den vatten- och partikelavstötande linsbeläggningen Swaroclean underlättar rengöring, och garanterar att chassits interiör hålls ren – även vid okularbyte.

Fördelar

  • Slitstark konstruktion i aluminium
  • Ljusstark HD-optik med god skärpa, kontrast och färgåtergivning
  • Arbetstemperatur från -25° till +55° Celsius
  • Integrerad tubfot

Swarovski HD-glas

ATS-seriens optik garanterar hög optisk kvalitet ända ut i kanterna. Linser behandlade med Swarotop och Swarodur motverkar reflektioner, samtidigt som de ökar kontrast och ljustransmission. I lågljusförhållanden kommer Swarobright till stor nytta, som applicerats på prisman för högre ljustransmission och minimal flaring.

Kvalitet ända ut i tillbehören

Bland tillbehören till ATS-serien finns okular, väskor och adaptrar som gör att du kan montera din systemkamera på kikaren. Okularen är vattentäta, behandlade med Swaroclean och utrustade med en asfärisk lins som ytterligare motverkar kromatisk aberration.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.