Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SC4:small

Swedish Chameleon SC4:small

Artikelnummer: 1004495
3 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kameran på bilden ingår ej

Swedish Chameleon SC4:small
Axelstativ med glidande kameraplatta (dovetail) och böjda handtag. Med en vikt på endast 0,77 kg är SC4:SMALL är en mycket lätt run and gun rigg framtagen för fotografer som vill göra snabba byten mellan stillbildsfotografering och videofilmning. Den ger också stabilitet för point-shoot filmning med autofokuserande videokameror.

För mer information samt namn på alla olika komponenter i paketet se denna PDF

SC4:SMALL är en perfekt instegsmodell som enkelt uppgraderas till en SC4:MEDIUM eller SC4:LARGE alt eftersom dina behov växer. Den passar alla DSLRs eller boxstyle videokameror och är även kompatibel med DSLR-burar av alla de slag. SC4:SMALL kan monteras för både vänster-och högerhänta användare.

Levereras med:
1 st Rod s-shaped 15x400mm CC110
1 st SC4-DTclamp single rod 15mm
1 st SC4:DTCamera QR plate
1 st SC4:DSLR fixation plate
1 st SC4:DT handles unit
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.