Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Laddare/adapter S-3602J / JVC

Swit Laddare/adapter S-3602J / JVC

Artikelnummer: 301300
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
En smart tvåkanals batteriladdare som kan ladda två batterier samtidigt. Laddaren indikerar med lysdioder (25%, 50%, 75% eller 100%) hur mycket kapacitet som finns i respektive batteri och hur långt laddningen har kommit.

Laddaren har också två DC-utgångar för att kunna strömförsörja upp till två videokameror. En adapterkabel till en videokamera ingår.

Det bästa av allt! Det finns möjlighet att både ladda ett batteri samtidigt som man strömförsörjer en videokamera.

Bl a kan följande batterier laddas: Swit batteri S-8428 eller JVC batteri BN-V428, BN-V438.

Adapterkabel till kamera ingår. (Obs! Batterier ingår ej)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.