Lättviktig kulled från Syrp

Syrp Ballhead QR

Artikelnummer: 1022408
  • Acra-Swiss kompatibel snabbplatta
  • Passar perfekt till mindre systemkameror och spegellösa kameror
  • 3/8" gänga innebär kompatibilitet med de allra flesta stativ
1 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Syrp Kulled
En lättviktig kulled från Syrp som passar perfekt till både systemkameror och spegellösa kameror. Är tiltbar och har 3/8"-gänga vilket gör att den passar till de flesta stativ. Kompatibel med Arca-Swiss QR-systemet.
 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.