10-24mm f/3,5-4,5 Di II VC HLD till Canon

Tamron 10-24mm f/3,5-4,5 Di II VC HLD till Canon

Artikelnummer: 1032849
  • Inbyggd optisk bildstabilisering.
  • Snabb och exakt autofokus med HLD-teknik.
  • Perfekt för utomhusfoto med avståndsskala och vädertätning.
  • Kompatibel med Tamrons USB-docka.
6 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

10-24mm f/3,5-4,5 Di II VC HLD till Canon
UV-Filter 77mm PD WMC
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
8 559 SEK
10-24mm f/3,5-4,5 Di II VC HLD till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL
8 549 SEK

Tamron 10-24 f/3,5-4,5 Di II VC HLD till Canon

Tamron 10-24/3,5-4,5 Di II VC HLD är en vidvinkelzoom till APS-C sensorer i Tamrons nya SP-serie. Bildvinkeln motsvarar 16-38mm och lämpar sig utmärkt för gatufoto, landskap, gruppbilder och andra situationer där du vill ha med mycket i bilden.

Fördelar:

 

  • Bildstabilisering VC
  • HLD autofokusmotor
  • Avståndsskala
  • Väderskyddad
  • Kompatibel med Tamron TAP-in USB docka

Flexibelt med zoom och bildstabilisering

Zoomen i objektivet ger dig hög flexibilitet och möjligheten att få en mindre dramatisk vidvinkel när du önskar det. Tillsammans med bildstabiliseringen får du möjligheten att fotografera i sämre ljusförhållanden.

Stark och snabb autofokus

Tamrons HDL (High/Low Torque Modulated Drive) ger en snabb autofokus när det behövs, men även en stark och långsam när objektivet ska göra små och exakta förflyttningar av fokuslinserna.

Tål tuffa tag

Objektivet är utrustat med en avståndsskala, en oumbärlig egenskap när du vill fotografera på natten när kamerans automatiska fokus har svårt att ställa skärpan rätt. Tillsammans med vädertätningen passar Tamron 10-24 Di II VC HLD utmärkt till krävande naturfotografering eller actionsporter i krävande miljöer.

För justering av optiken och framtida mjukvaruuppdateringar är objektivet kompatibel med Tamrons TAP-in USB-konsol

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.