AF 70-300mm f/4-5,6 Di LD Macro 1:2 till Nikon

Tamron AF 70-300mm f/4-5,6 Di LD Macro 1:2 till Nikon

Artikelnummer: 304372
  • Enkel telezoom för att komma närmare dina motiv.
  • Makrofunktion med avbildningsskala 1:2.
  • Passar även APS-C kameror och motsvarar då ca 105-450 mm.
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF 70-300mm f/4-5,6 Di LD Macro 1:2 till Nikon
UV-Filter 62mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
2 138 SEK
AF 70-300mm f/4-5,6 Di LD Macro 1:2 till Nikon
UV-filter L395 SMC 62 mm
Putsduk micro fiberduk
2 181 SEK2 318 SEK

Tamron AF 70-300mm F/4,0-5,6 Di Macro
Är ett lätt, kompakt och snabbt motorobjektiv. Trots stor bländaröppning väger det nya objektivet endast 458 gram. Det har uppnåtts med hjälp av en trumma i kompositmaterial som kännetecknas av stabilitet och styrka.

Objektivets optiska konstruktion har optimerats för digitala bildsensorer. Vidare har linserna en ytbehandling i flera skikt för minimering av oönskade skugg- och flameffekter. En ny mekanisk konstruktion har gjort det möjligt att utrusta objektivet med en extremt snabb zoommotor utan att behöva göra avkall på kraven på låg vikt och kompakt utförande. Objektivets ergonomi har förbättrats med ett gummigrepp på fokus- och zoomringarna. Ett zoomlås förhindrar att objektivet glider ut när kameran bärs hängande över axeln.

Aldrig har det varit enklare att fånga suveräna rörliga motiv. Detta objektiv kan användas med både digital SLR och 35mm kamera. Objektivet har en närgräns på 0,95m, en av de bästa närgränser som finns på teleobjektiv. Brännvidden 70-300motsvarar 109-465mm i 35mm.

Garanti - 5 år
Från och med 1/4 2013 gäller 5 års garanti på alla Tamron-objektiv. För att garantin ska gälla ska objektivet registreras på www.5years.tamron.eu inom två månader efter inköpsdatum.

Levereras med:
Bakre och främre objektivlock, motljusskydd

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.