SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD till Nikon

Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD till Nikon

Artikelnummer: 1017301
  • Ljusstark vidvinkelzoom för fullformatskameror.
  • Inbyggd optisk bildstabilisering.
  • Snabb autofokus med USD-motor.
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tamrons vidvinkelzoom har en konstruktionen på 18 element i 13 grupper, inklusive XGM-element som placeras längst fram i gruppen, och flera LD-glaselement inbyggda i systemet. Detta innebär att aberration som geometrisk distorsion och lateral färg effektivt kompenseras för att du ska kunna få fantastisk bildkvalitet från hörn till hörn.

Knivskarpa bilder med vacker bokeh

Tack vare den snabba och största bländaren på f/2,8 får du en vacker bokeh i bakgrunden på dina bilder som förstärker vidvinkelfotograferingen. Dessutom kommer du att ta knivskarpa bilder med hjälp av USD (Ultrasonic Silent Drive) som ger en snabb responstid med minsta möjliga fördröjning, samtidigt som det håller en mycket låg ljudnivå. Objektivet är även utrustat med en permanent manuell fokusmekanism som gör att finjusteringar av fokus konstant är aktiverat utan att behöva inaktivera autofokusen.

Objektivet är även utrustat med bildstabilisatorn VC (Vibration Compensation) som skapar skarpa och skakningsfria bilder. Därför kan objektivet användas även vid frihandsfotografering eller vid dåliga ljusförhållanden.

Då den främre linsen är har en stor diameter och är konvex kan du inte använda filter; istället har Tamron applicerat en flourbeläggning på det främre elementet som stöter bort vatten och smuts samtidigt som det blir lättare att göra rent den.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.