Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SP 24-70mm f/2,8 Di USD till Sony

Tamron SP 24-70mm f/2,8 Di USD till Sony

Artikelnummer: 321513
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

SP 24-70mm f/2,8 Di USD till Sony
Väska Skin 50 V3.0 svart
UV-filter L395 SMC 82 mm
1 148 SEK
SP 24-70mm f/2,8 Di USD till Sony
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 82 mm
2 498 SEK

Tamron AF 24-70/2,8 SP Di VC USD
Ett ljusstarkt zoomobjektiv med USD-motor (tyst) i ett kompakt format. Objektivet har högkvalitativa glaslinser med tre LD-element, tre gjutna asfäriska linser, en hybrid-asfärisk lins och två XR-glaslinser vilket ger en enastående bildkvalitet. Den runda bländaröppningen ger en snygg bokeh. Objektivet har en fukt- och stöttålig konstruktion för att tåla tuffa tag.

Levereras med:
Motljusskydd, bakre och främre objektivlock

Garanti - 5 år
Från och med 1/4 2013 gäller 5 års garanti på alla Tamron-objektiv. För att garantin ska gälla ska objektivet registreras på www.5years.tamron.eu inom två månader efter inköpsdatum.

Levereras med:
Motljusskydd (HA007), bakre och främre objektivlock.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.