Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SP 85mm f/1,8 Di VC USD till Canon

Tamron SP 85mm f/1,8 Di VC USD till Canon

Artikelnummer: 1025541
  • Perfekt porträttobjektiv som ger kort skärpedjup.
  • Vädertätningen låter dig fotografera porträtt vid tex. vattenfall.
  • Bildstabiliseringen motverkar oönskad skakningsoskärpa.
  • Kompatibel med Tamron Tap-in.
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

SP 85mm f/1,8 Di VC USD till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
9 118 SEK

Ljusstarkt fast teleobjektiv för fullformat och APS-C
Detta SP objektiv från Tamron på 85 mm kommer med VC-mekanism (bildstabilisering), Ultra Sonic-motor och allvädersskydd. Objektivet fungerar lika bra på kameror med fullformats-sensorer som på de med APS-C sensor. Den stora bländaren på f/1,8 levererar fantastisk bildkvalitet även i sämre ljusförhållanden och ger en snygg bakgrundsoskärpa i dina porträtt utan att äventyra motivskärpan.

Objektivets lins har LD och XLD glaselement som hjälper till att minska kromatisk aberration och så kallade "flare"/spökbilder och reflektioner reduceras tack vare Fluorine-coating så att du får felfria, kristallklara bilder även i motljus

Garanti - 5 år
Från och med 1/4 2013 gäller 5 års garanti på alla Tamron-objektiv. För att garantin ska gälla ska objektivet registreras på www.5years.tamron.eu inom två månader efter inköpsdatum.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Bakre och främre objektivlock
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.