iXZ till iPhone/iPad/iPod Touch

Tascam iXZ till iPhone/iPad/iPod Touch

Artikelnummer: 1016471
690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tascam iXZ är ett interface som du kopplar in i iPhone/iPad för att få möjligheten att använda XLR och 6,5 mm anslutningar till din enhet. Tascam iXZ supporterar även fantommatning. Du har även en gainkontroll för att kunna kontrollera ljudet samt även hörlursutgång.

Du kan med andra ord koppla din bas, gitarr eller sångmikrofon direkt till din iPhone/iPad.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.