Ljudinspelare DR-22WL

Tascam Ljudinspelare DR-22WL

Artikelnummer: 1019018
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Tascam DR-22WL är en ljudspelare med WiFi kontroll. Det gör att du kan manövrera, överföra och kontrollera din DR-22WL direkt från din mobila enhet. Enheten enkel att hantera tack vare WiFi och även den stora tydliga LCD-skärmen.

Fördelar

  • Njurformade kondensatormikrofoner som är gummiupphängda. Skapar X-Y mönster
  • Klarar ett stort ljudomfång, ända upp till 120 dB SPL. Det gör DR-22WL till en riktigt vass allround inspelare
  • Scenvalsmeny för att snabbt hitta rätt inspelningsmetod till ljudkällan; Easy, Loud, Music, Instrument, Intervju, Manuell, Overdub.
  • Gainkontroll för snabb justering av volym
  • Hörlursingång 3,5 mm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.