Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljudinspelare DR-40

Tascam Ljudinspelare DR-40

Artikelnummer: 1004456
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mångsidig och användarvänlig ljudinspelare

Tascam DR-40 är en ljudinspelare med fyrkanalsinspelning, justerbara mikrofoner och lång batteritid - allt för att ge dig den flexibilitet du behöver för att spela in precis när andan faller på. Enheten är enkel att hantera tack vare den tydliga LCD-skärmen och en rad smarta knappar. DR-40 har en kombinerad XLR/TRS-ingång i botten. Det gör att du kan använda DR-40 med 4 kanalers inspelning samtidigt.

Fördelar

  • Njurformade kondensatormikrofoner som är gummiupphängda. Skapar X-Y mönster
  • Klarar ett stort ljudomfång, ända upp till 125 dB SPL. Det gör DR-40WL till en riktigt vass allroundinspelare
  • Gainkontroll för snabb justering av volym
  • Hörlursingång 3,5 mm
  • Kombinerad XLR/TRS-ingång
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.