Wirecast Pro - Windows

Telestream Wirecast Pro - Windows

Artikelnummer: 1045959

Välj variant

10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Wirecast Pro- Det perfekta streamingverktyget 

Livestreama allt ifrån sportevenemang, gudstjänster, företagskommunikation, utbildningar, nyhetssändning eller direktsändningar. Wirecast Pro har fler funktioner än ONE och Studio men även ett integrerat Stock Media Library för att få tillgång till bilder, videos och musik. Wirecast Pro finns i två varianter: Mac och Windows. Läs mer om skillnaderna mellan Wirecast ONE, PRO och STUDIO här.

Fördelar

  • Lätt att växla och mixa ljud- och videoklipp
  • Streama till facebook, YouTube eller Vimeo eller annan RTMP
  • Simultan streaming och inspelning
  • Wirecast Rendezvous ger möjlighet till videoström med två deltagare
  • Integrerat Stock Media Library för att få tillgång till bilder, videos och musik

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.