Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filmframkallare Paranol S 250 ml

Tetenal Filmframkallare Paranol S 250 ml

Artikelnummer: 1016457
139 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Svartvit framkallning
Filmframkallare som är baserad på p-Aminophenol med riktigt hög konturskärpa och hög emulsionshastighet. Passar perfekt för långsam till medelsnabb svartvit film.

Kompatibel med Agfa Rodinal.

Mixa 1 del koncentrat med 25 eller 50 delar vatten beroende på filmmaterial och önskad kontrast.

Agitera (rör om) de första 30 sekunderna samtidigt som framkallningstrumman är under konstant rörelse. Agitera sedan var 30:e sekund.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.