Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hållare med flera monteringsmöjligheter för större surfplatta (13,5"-20")

Tether Tools Aero Tab L4 - Universal Tablet Mounting System med

Artikelnummer: 1015035
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Den smarta hållaren för surfplattor
Du monterar den diagonalt på surfplattans baksida vilket ger en enkel och stabil montering utan att kontakter och knappar döljs. Aero Tab har justerbar storlek och är anpassad för mindre surfplattor med en diagonal storlek på 34,3-51 cm (13,5" - 20"). Placera surfplattan i hållaren och justera längden så att de vadderade hörnen griper tag i plattan. Dra därefter åt låsskruven och allt är klart.

På Tethertools hemsida kan du se vilka surfplattor som passar.

Aero Tab kan monteras på de flesta tillbehör och stativ tack vare flera olika infästningsmöjligheter. Aero Tab L4 har både 1/4'' och 5/8'' gänga samt även fäste för standard stativtapp och Arca. En extra 1/4'' gänga finns för montering av andra tillbehör som mikrofoner med mera.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.