Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Aero XDC duo svart

Tether Tools Aero XDC duo svart

Artikelnummer: 1011357

En smidig och stabil hållare för externa hårddiskar, anpassad till Tether Table Aero data/tillbehörsbord.

1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Tether Tools Aero XDC Duo

Aero XDC Duo är en hållare för en eller två externa hårddiskar som monteras på undersidan av Tether Table Aero data/tillbehörsbord. Den är öppen både bak och fram, vilket gör att det är enkelt att förvara hårddiskarna, samtidigt som det ger god ventilation. Aero XDC Duo passar till alla versioner av Tether Table Aero data/tillbehörsbord. Hårddiskhållaren är tillverkad av T6 Aerospace Aluminium, vilket innebär att det är en mycket robust och stryktålig konstruktion. Den passar de flesta externa hårddiskar upp till 101mm x 57mm x 152mm.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.