Firewire 800 kabel 9-9 pin orange 4,6 meter

Tether Tools Firewire 800 kabel 9-9 pin orange 4,6 meter

Artikelnummer: 1012634
595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Firewirekabel från Tether Tools
Med denna Firewirekabel får du en skrivhastighet på 800mb/sek.

TetherPro Firewire 800 är designad enligt högsta IEEE1394b-standard. Denna kabel innehåller en dubbel Ferrit-kärna som hjälper till att reducera elektromagnetiska störningar, samt ökar överföringshastigheten.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.