Jerkstopper A Clamp 1

Tether Tools Jerkstopper A Clamp 1

Artikelnummer: 1011359
389 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Tether Tools Jerkstopper A Clamp 1

Hindra att din dator råkar ut för eventuella överföringsavbrott med en Jerkstopper A Clamp från Tether Tools. Den hjälper också till att förhindra slitage på dina kablar och kontakter. Denna kraftiga klämma klarar av bordsskivor, rör och dylikt med en tjocklek upp till 25mm. Greppytan är har ett överdrag av ett gummiliknande material som ger Jerkstopper A Clamp 1 bra fäste på de flesta ytor. Jerkstopper passar de flesta USB-kablar med tocklekar mellan 3.5mm upp till 8.5mm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.