Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Look Lock System med 7 Arm

Tether Tools Look Lock System med 7 Arm

Artikelnummer: 1010092
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ett perfekt verktyg för barnfotografering
"Perfekt för dig som fotograferar barn eller djur. Montera en smartphone på 7" armen och spela upp en video/app för att fånga deras uppmärksamhet.
Även för dig som filmar med DSLR och vill använda din smartphone som monitor (kräver wifi i kameran)"

Tether Tool Look Lock System inehåller ett ställbar arm med en universal hållare för smartphones etc, i ena änden, samt monteringfäste till kamerans tillbehörssko i andra änden. En 18cm lång arm, med tre leder (mitt på arm samt vid kamerafäste samt universalhållare) kan med hög precision ställa i önskad position. Universalklämmans har 76mm gripomfång och insidan av gripklorna är försedda med gummiliknande material för bästa fäste. Hela konstruktionen är av lätt och starkt aluminium.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.