Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Portabel laddare Rock Solid Power Bank 10000mAh

Tether Tools Portabel laddare Rock Solid Power Bank 10000mAh

Artikelnummer: 1029317
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Externt batteripack till TetherBoost Core Controller, surfplattor eller mobiltelefoner

Ett uppladdningsbart och bärbart extrabatteri som kan ladda allt som laddas via USB.

Rock Solid Power Bank är utrustad med två utgångar som gör det möjligt att ladda två enheter på samma gång, en som är anpassad för surfplattor eller TetherBoost med 5V, 2,1A (Den högra porten) och en som är anpassad för mobiltelefoner som har 5V, 1A.

Kontrollerad uppladdning

Rock Solid Power Bank innehåller ett uppladdningsbart lithium-polymer batteri och ett inbyggt mikrochip som kontinuerligt övervakar utgående voltnivå så att den är anpassad till den enhet du anslutit. Det betyder att oavsett till vilket uttag som en enhet anslutits till så kommer den aldrig riskeras att skadas.

Levereras med:

Rock Solid External Battery Pack, 10,000 mAh
USB Laddkabel

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.