Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rock Solid 11 articulating arm

Tether Tools Rock Solid 11 articulating arm

Artikelnummer: 1010091
1 039 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tether Tools Rock Solid 29cm ledad tillbehörsarm för att placera och hålla iPads, kameror m.m. på plats med precision. Rock Solid Articulating Arm ställs in med hjälp av endast ett vred. Lossa på vredet och armens alla leder låses upp vilket gör att armen kan ställas i önskat läge och position med mycket hög precision. Rock Solid Articulating Arm är ledad i bägge änder, samt ett "knä" på mitten, vilket förenklar positioneringen av tillbehöret.

- Längd 29cm
- 1/4" Tapp/Fäste i bägge änder
- Adapter för kamerans tillbehörssko medföljer
- Håller vikt upp till 2 kg
- Mängder av artiklar finns som extra tillbehör. T.ex. Rock Solid Mini ProClamp, Vacum Cup och EasyGripOBS. Levereras enbart med Tether Tools Rock Solid 11 articulating arm. På bilden visas även Rock Solid Mini ProClamp, Vacum Cup och EasyGrip (finns som tillval).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.