Rock Solid EasyGrip ST

Tether Tools Rock Solid EasyGrip ST

Artikelnummer: 1010090
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Tether Tools Rock Solid EasyGrip ST är en klämma/tving för att montera en kamera, iPad eller annat tillbehör på ett rör, bordskiva m.m. Rock Solid Easy Grip har en klämma som kan sättas fast på plana eller runda ytor i dimension 0 upp till 3.8cm. En kamera, eller andra enheter med stativfäste 1/4", kan därefter monteras på Rock Solid Easy Grip.

- Kan moneras på ytor med en dimension upp till 3.8cm
- Kan monteras på både plana och runda ytor
- Passar alla enheter försedda med ett 1/4" stativfäste
- Klämman är tillverkad av hållbart aluminium
- Kan ställa i alla vinklar
- Håller enheter med vikt upp till 2.5kg
- Rotering: 360 degrees
- Vinkelbar mellan (Tilt): +/- 90 degrees

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.