Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rock solid hot shoe accessory extension bar 8

Tether Tools Rock solid hot shoe accessory extension bar 8

Artikelnummer: 1010357
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Stabil tillbehörsskena i aluminium som gör att du kan fästa flera kamera- och videotillbehör i kamerans blixtsko. Skenan kan roteras i sitt fäste, samt låsas snabbt i önskad position. Kamerafästet kan även skruvas bort från skenan, så att man kan montera den på tillbehör via 1/4"-gänga.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.