Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rock Solid Tripod adapter för Walle Connect och

Tether Tools Rock Solid Tripod adapter för Walle Connect och

Artikelnummer: 1011265
259 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
L-hållare för montering av kikare, samt Tether Tools Connect/Connect Lite. Monteras på vanligt stativ eller stativhuvud och kan tillsammans med andra tillbehör från Tether Tools, för fäste av surfplattor etc.
Har dubbla 1/4" gängor och mattsvart yta, för att minska reflektioner.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.