Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Starter Tethering kit med USB 2.0 mini-B 5pin

Tether Tools Starter Tethering kit med USB 2.0 mini-B 5pin

Artikelnummer: 1010093
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

På bilden syns en USB 3.0 men i paketet ingår en USB 2.0 mini B.

Här är ett startkit, anpassat för alla fotografer som vill ha ordning på kamera-dator kablar samt underlätta det dagliga arbetet. BTK51 innehåller en USB 2.0 - Mini USB 5-pin 4.6 meters kabel, Jerk Stopper kit (kabelhållare), väska för kabel/tillbehör samt USB LED belysning.

[TEXT1019105909]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.