Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-A till USB-C Startpaket för Tethering

Tether Tools Starter Tethering Kit med USB 3.0 till USB-C

Artikelnummer: 1045102
 • Kraftig USB-kabel anpassad för snabba överföringshastigheter
 • Komplett startpaket med kabel, Jerk stopperkit och väska
 • Orange färg på kabeln för att du inte ska snubbla på den
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fotografera direkt in i datorn med hjälp av ett tetheringpaket

Börja fotografera med tethering, detta paketet är anpassat för alla fotografer som vill ha riktigt snabb överföring mellan datorn och kameran. Paketet innehåller kabel, och tillbehör för att hålla ordning på din kabel och en jerk stopper kit som skyddar dina USB-C portar. Läs mer om hur du använder dig av tethering.

Fördelar

 • Kraftig USB-kabel anpassad för snabba överföringshastigheter
 • Komplett startpaket med kabel, jerk stopperkit och väska
 • Orangekabel för att du inte ska snubbla på den

Skapa en effektiv och pålitlig arbetsplats

Med tillbehörspaketet till gör du din arbetsplats effektivare och säkrare, genom att hålla kablar på plats och du får maximal prestanda tack vare högkvalitativ USB-kabel.

Komplett startpaket med kabel, jerk stopperkit och väska

Tethertools paketet innehåller en USB-A 3.0 till USB-C 4.6 meters kabel, Jerk Stopper kit (kabelhållare) och väska för kabel/tillbehör.

USB-A 3.0 Kabel till USB-C

I paketet följer det med 4.6 meter lång, orangefärgad USB 3.0 kabel med anslutning för kamera med USB-C kontakt. Kabeln är kraftigare än en vanlig USB-kabel. Den orangea färgen gör att du lätt ska kunna se kabeln i studion, för att inte snubbla över den. Kabeln och kontakterna håller mycket hög kvalitet vilket ger hög överföringshastighet utan störningar.

Håll ordning på kabeln med Jerk Stopper Kit

Jerk Stopper håller kablar på plats och anslutningskontakter på dator och kamera, samt på kabel, räddas från slitage och dyra reparationer p.g.a. trasiga USB-portar. Det ingår både kabelhållare för kamera (JS020) samt kabelhållare som monteras i USB kontakten på din dator (JS005) ingår i detta kit.

Väska för kabel och tillbehör

Ordning och reda förlänger livslängden och ökar tillförlitligheten på alla tillbehör. I detta startpaket ingår en väska som har plats för kablar och småtillbehör. Framsidan på väskan är genomskinlig vilket förenklar hantering då du snabbt kan identifiera innehållet.

Levereras med

 • Tethertools Orangefärgad Kabel 4.6m, USB 3.0 - USB-C (CUC3215-ORG)
 • Tethertools Väska (TTPCC)
 • Tethertools Jerk Stopper Kamera (JS020)
 • Tethertools Jerk Stopper USB (JS005)
 • Tethertools Jerk Stopper Cable Ties Small (CT002)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.