Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Table Aero MacBook Pro15 - 41x27cm

Tether Tools Table Aero MacBook Pro15 - 41x27cm

Artikelnummer: 1011322
2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tether Table Aero MacBook Pro15
Tether Table Aero MacBook Pro 15 är ett dator- och tillbehörsbord för fotografer som behöver en robust och portabel arbetsyta. Tether Table är perfekt för att hålla din dator och diverse tillbehör, då den halkfria ytan gör att sakerna håller sig på plats.Denna version är specialdesignad för Apples MacBook Pro 15".

Tether Tabel Aero Traveler, med mattsvart, ej reflekterande yta, är en arbetsstation konstruerad för att användas överallt där fotografer kan tänka befinna sig. Oavsett om du är i studion eller på en skidfotografering i Engelberg så fungerar Tether Tabel Aero Traveler, med sina tillbehör, lika bra. Konstruktionen av mattsvart T6 flygplansaluminium har en smäcker och mycket rubust design. Storleken 40x35 cm passar utmärkt för laptops upp till 17". I detta kit medföljer LAJO-4 stativfäste samt väska/fordral.


@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.