TetherPro kabel USB-C till USB-C 4,6 meter

Tether Tools TetherPro kabel USB-C till USB-C 4,6 meter orange

Artikelnummer: 1037607
 • Finns i längderna 0,9, 1,8, 3 och 4,6 meter
 • Större kabeldimension ger snabb och störningsfri överföring
 • Koppla ihop kameran och datorn för blixtsnabb överföring
 • Starkt orange ytterhölje för att synas tydligt
 • Slitstark
750 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

TetherPro kabel för snabb Tethering

TetherPro USB-C till USB-C kabel från Tether Tools. Kabeln är tillverkad för att möta de kraven på överföringshastigheter som fotografer som arbetar med tethering mellan kamera och dator i studio eller on-location kräver. Tether Tools kablar skiljer sig åt från din vanliga USB-kabel, den har en större kabeldimension, hel avskärmning och plätering ger snabb och störningsfri överföring av stora datamängder.

Fördelar

 • Finns i längderna 0,9, 1,8, 3 och 4,6 meter
 • Större kabeldimension ger snabb och störningsfri överföring
 • Koppla ihop kameran och datorn för blixtsnabb överföring
 • Starkt orange ytterhölje för att synas tydligt
 • Slitstark
Läs mer om Tethering i vårt blogginlägg. 

USB-C-kabel i flera längder

TetherPro USB-C till USB-C kablar från Tether Tools finns i längderna 0,9, 1,8, 3 och 4,6 meter. Kablarna har reversibel USB-C kontakt av högsta kvalitet i båda ändar vilket gör att kamera och andra tillbehör försedda med USB-C kontakt kan anslutas till datorer med USB-C port.

Diskretion – inget för Tether-fotografen

Den orangea färgen kan ses som lite udda men det är ett aktivt val från Tether Tools. Hur många gånger har du inte snubblat över kablar som inte syns på golvet? En starkt orange-kabel är svår att missa och du slipper onödiga avbrott under din fotografering för någon snubblar över din kabel. Komplettera med JerkStoppers för att skydda din kamera eller dator och eventuellt tejp om du föredrar att fästa kabeln på golvet. 

Levereras med 

 • TetherPro kabel USB-C till USB-C orange
Obs! Denna kabel är endast avsedd för överföring av data. Använd ej kabeln för laddning av enheter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.