TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m

Tether Tools TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m

Artikelnummer: 1011340
480 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B
4,6 meter lång USB 2.0-kabel från TetherPro.

Denna kabel har korrosionsbeständiga, guldpläterade kontakter som ger störningsfria dataöverföringar. Kabeln har också en förstärkt ferritkärna som hjälper till att filtrera bort signalbrus och minskar andra överföringsfel. Kabeln är dessutom avskärmad för att skydda mot signalstörningar utifrån.

Passar till
Alla kameror som har en Mini USB 5-pin-anslutning. Kabelns orangea färg gör den synlig även i svagt ljus, vilket förhindrar att man t.ex. snubblar på den i mörk studio.

[TEXT1019105909]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.