TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m

Tether Tools TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m

Artikelnummer: 1011340
480 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B
4,6 meter lång USB 2.0-kabel från TetherPro.

Denna kabel har korrosionsbeständiga, guldpläterade kontakter som ger störningsfria dataöverföringar. Kabeln har också en förstärkt ferritkärna som hjälper till att filtrera bort signalbrus och minskar andra överföringsfel. Kabeln är dessutom avskärmad för att skydda mot signalstörningar utifrån.

Passar till
Alla kameror som har en Mini USB 5-pin-anslutning. Kabelns orangea färg gör den synlig även i svagt ljus, vilket förhindrar att man t.ex. snubblar på den i mörk studio.

[TEXT1019105909]

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.