Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-63%

Walle Connect Lite BLK för The Wallee system

Tether Tools Walle Connect Lite BLK för The Wallee system

Artikelnummer: 1010089
299 SEK799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Tether Tools Connect Lite BLK
Tether Tools Connect Lite är en adapter i tillbehörsystemet Tether Tools Wallee som gör det möjligt att montera en iPad, eller annan surfplatta, i alla miljöer. Connect Lite är försedd med den unika kopplingen Wallee Locking-X samt dubbla 1/4" fästen, en på baksidan och en på sidan, vilket gör det möjligt att montera din surfplatta i hundratals olika konfigurationer.

Connect Lite är enkel att montera. Sätt fast adaptern på vald plats, tryck sedan Walle Case (säljs separat), hopfogad med din iPad, mot krysset på Connect Lite. Vrid 45 grader så att ett klick hörs. Nu sitter din iPad stadigt förankrad och kan roteras 90 grader i sitt fäste. För att sedan ta loss adaptern från iPad, använd handtaget som medföljer Connect Lite vid köp.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.