Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning Velvet Mini 1

TheLight LED-belysning Velvet Mini 1

Artikelnummer: 1027779
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Portabel, robust och snabb LED-belysning

Med Velvet Mini 1 från TheLight får du kvalitetsbelysning i en robust och kompakt panel som är både tyst, enkel att använda och dessutom regntät. LED-belysningen går snabbat att installera och är mycket portabel vilket gör att du smidigt kan ta med den ut på jobb. Du får ljustemperaturer mellan 2700K och 6500K med ett mjukt och naturligt ljus. Panelen har utrustats med en tydlig display, stöttåliga knappar och strömförsörjs via Vlock batteri eller nätadapter.

  • Regntätt och stöttåligt aluminiumhölje
  • Mer än tvåfärgad med färgtemperaturer från 2700K till 6500K
  • Portabel och smidig att ha med
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.