-40%

FPV Radio transmitter cover

Think Tank FPV Radio transmitter cover

Artikelnummer: 1028221
59 SEK99 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Think Tank FPV Radio Transmitter Cover

Skydd för fjärrkontrollen till en FPV Racing-drönare. Skyddet är extra tjock mot framsidan av fjärrkontrollen vilket skyddar spakar och knappar från att röras eller brytas i någon onaturlig vinkel undertiden fjärrkontrollen transporteras.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.