Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck Airport Helipak V2.0 för

Think Tank Kameraryggsäck Airport Helipak V2.0 för

Artikelnummer: 1028573
2 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

ThinkTank Airport Helipak V2.0 för DJI Phantom

Ryggsäck speciellt anpassad för DJI Phantom 4 och andra drönare i samma storlek. Den är tillverkad för att kunna användas som handbagage på flygplan* och låter dig ta med drönare med alla tänkbara tillbehör.

V2.0 är större än föregående version, då drönarna har blivit större.

Kapacitet:

  • Rymmer en drönare i DJI Phantom 4 storlek
  • 15" Laptop
  • Batterier, Laddare
  • Fjärrkontroll, Extra propellrar
  • Spegellös systemkamera med 1-2 objektiv beroende på storlek.
  • Litet stativ på sidan
  • Diverse övriga tillbehör
     

Airport Helipak V2.0 gör det lätt att transportera en DJI Phantom 4 eller drönare i liknande storlek. Ryggsäcken rymmer flera tillbehör för att du ska kunna få med en komplett uppsättning och rymmer även en spegellös systemkamera med 1-2 mindre objektiv. Ryggsäcken har ett ordentligt bärsystem med avtagbart höftbälte och mesh-fickor på sidorna för vattenflaska eller som en del i stativfästet. Ytterfacket rymmer en ThinkTank Articial Intelligence 15 v3.0 laptopväska.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.