Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck Perception Pro svart

Think Tank Kameraryggsäck Perception Pro svart

Artikelnummer: 1012853
  • Liten och lätt ryggsäck
  • Plats för 15" laptop
  • Stativfäste
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraryggsäck Perception Pro svart
Red Whips 12-pack
Väska Cable Management 10 V2.0
1 508 SEK
Kameraryggsäck Perception Pro svart
Väska Cable Management 20 v2,0
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
1 628 SEK

Professionell kameraväska för kompakt systemkamera
Kameraväskan Perception är både liten till storleken och lätt till vikten. Den passar utmärkt för dig som har en kompakt systemkamera och vill känna dig mer flexibel när du fotar på resan eller i städer. Ryggsäcken förvarar din kamerautrustning tryggt och säkert. Dessutom finns fack för din bärbara dator och surfplatta och extra utrymme för en jacka, mat, vattenflaska eller något annat som du kan behöva när du är ute och fotograferar.

Kapacitet:
Du får plats med en kompakt systemkamera eller en mindre systemkamera med ett litet till medelstort zoomobjektiv monterat samt 4-5 extra objektiv. Dessutom får du plats med en laptop på 15'' och en surfplatta på 10''. Alternativt kan du få plats med ett stort GoPro-kit i kameraryggsäcken.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.