Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-37%

Kameraväska Retrospective 6 svart

Think Tank Kameraväska Retrospective 6 svart

Artikelnummer: 1021547

Med den här kameraväskan på axeln smälter du in i vilken folksamling som helst. Den är rymlig men samtidigt smidig att bära med sig.

995 SEK1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraväska Retrospective 6 svart
Red Whips 12-pack
Väska Cable Management 10 V2.0
1 313 SEK1 908 SEK
Kameraväska Retrospective 6 svart
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
Väska för 2 DSLR-batterier
1 303 SEK1 898 SEK

Kompakt och slitstark kameraväska från Think Tank

Think Tank Retrospective 6 är en kompakt modell i Retrospective-serien, och är främst tänkt som kameraväska för digitala och spegellösa systemkameror. Den klassiska retrolooken tillsammans med det slitstarka materialet och den flexibla insidan gör att den uppskattas av både proffsen och den stilmedvetna amatören som vill smälta in i sin omgivning. Den ergonomiska designen gör väskan lätt och smidig att bära med sig, dessutom kommer du snabbt åt din utrustning.

 • Mjuk, stabil och flexibel inredning
 • Retrodesign i slitstarkt material
 • Expanderbar yttre ficka för 8" läsplatta
 • Perfekt för mindre systemkameror och spegellösa system

Mjuk, stabil och flexibel inredning

Inredningen är mjuk och avdelarna är lätta att justera, så att de passar dina specifika önskemål och behov. Det finns mindre interna fickor för mindre tillbehör och personliga ägodelar, samt en större bakre ficka för exempelvis dokument eller bilder.

Retrodesign i slitstarkt material

Väskan har en klassisk look som gör att den både smälter in i och samtidigt förstärker din personliga stil. Materialet är tåligt och vattenavvisande - för att klara även de mest påfrestande uppgifterna.

Expanderbar yttre ficka för 8" läsplatta

I fronten har väskan en expanderbar ficka, där du får plats med en läsplatta på upp till 8 tum, eller andra liknande enheter. Då denna ficka hamnar under topplocket, är den helt skyddad mot väder och vind.

Perfekt för mindre systemkameror och spegellösa system

Storleken på denna kompakta väska gör den perfekt för normalstora digitala systemkameror och spegellösa system med monterade normalobjektiv, och dessutom ett eller två extraobjektiv beroende på storlek.

Vad får plats?

 • 1st digital systemkamera med grepp
 • 1st spegellös kamera
 • Läsplatta på upp till 8"
 • 17-40mm f/4-objektiv (monterat)
 • 24-70mm f/4-objektiv (ej monterat)
 • Macro-objektiv
 • Blixt

Levereras med:

 • Förstärkta avdelare
 • Regnskydd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.