Transportera din kamerautrustning monterad

Think Tank Väska Video Rig 18 Pacific Slate

Artikelnummer: 1025776
  • Stötsäker med förstärkta sidoväggar
  • Rymmer mycket utrustning
  • Skyddar utrustningen under resa och transport
5 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Väska Video Rig 18 Pacific Slate
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
5 508 SEK
Väska Video Rig 18 Pacific Slate
Väska Cable Management 10 V2.0
Fuktpåsar silica gel 50-pack
5 454 SEK

Transportera din kamerautrustning fullt monterad

Think Tanks videoväskor är gjorda för att minska den totala vikten vid transport samtidigt som de ökar kapaciteten och ger både funktionalitet och smidighet.

Rullväskan Video Rig 18 rymmer en fullt eller delvis monterad kamerarigg så att du alltid kan vara redo när det behövs. Den är stötsäker med förstärkta sidoväggar så att din kamerautrustning är skyddad under resa och transport. Väskan har en storlek som är anpassad efter de flesta flygbolags krav men dubbelkolla med flygbolaget innan resan då det finns olika restriktioner. Den specialdesignade inredningen gör att du får ut maximalt med utrymme i väskan och rymmer videokameror som Sony FS700, FS5, FS7, F5 or F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini, Aja Cion, liksom många ENG-kameror och kameror ur Canon C-serien.

Kapacitet:

Fullt monterad kamerarigg upp till 45,7 cm lång vilken exempelvis kan innefatta videokamera med monterat objektiv och exempelvis monitor, sökare, 4K recorder, ljudinspelare, glidskena, followfocus, mattebox, axelrigg, topphandtag, stabiliersingshandtag, shotgun-mikrofon och motvikt samt övriga tillbehör och en laptop på upp till 15".

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.