Transportera din kamerautrustning fullt monterad

Think Tank Väska Video Rig 24 Pacific Slate

Artikelnummer: 1025777
  • Stor och robust väska på hjul
  • Stötsäker med förstärkta sidoväggar
  • Specialdesignad inredning gör att du får ut maximalt med utrymme i väskan
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Väska Video Rig 24 Pacific Slate
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
5 808 SEK
Väska Video Rig 24 Pacific Slate
Väska Cable Management 10 V2.0
Batterihållare AA för 8 st AA batterier
5 818 SEK

Transportera din kamerautrustning fullt monterad

Think Tanks videoväskor är gjorda för att minska den totala vikten vid transport samtidigt som de ökar kapaciteten och ger både funktionalitet och smidighet.

Rullväskan Video Rig 24 rymmer en fullt eller delvis monterad kamerarigg så att du alltid kan vara redo när det behövs. Den är stötsäker med förstärkta sidoväggar så att din kamerautrustning är skyddad under resa och transport. Väskan har en storlek som är anpassad efter de flesta flygbolags krav men dubbelkolla med flygbolaget innan resan då det finns olika restriktioner. Den specialdesignade inredningen gör att du får ut maximalt med utrymme i väskan och rymmer videokameror som Sony FS700, FS5, FS7, F5 or F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini, Aja Cion, liksom många ENG-kameror och kameror ur Canon C-serien.

Kapacitet

Fullt monterad kamerarigg upp till 61 cm lång vilken exempelvis kan innefatta videokamera med monterat objektiv, monitor, sökare, 4K recorder, ljudinspelare, glidskena, followfocus, mattebox, axelrigg, topphandtag, stabiliersingshandtag, shotgun-mikrofon och motvikt samt övriga tillbehör och en laptop på upp till 17".

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.